Baby Crema logo
синя линия, която подчертава текст

Алое и лайка – защо да ги включим в ежедневната грижа?

линия с по-голяма среда

Въвеждането на подхранващата сила на природата в ежедневната рутинна грижа за вашето бебе е избор, който много родители правят, за да осигурят най-нежното и безопасно изживяване за своите деца. Сред забележителните естествени съставки, известни със своите успокояващи и овлажняващи свойства, екстрактите от алое и лайка се открояват като безценни спътници в света на грижата за деца, и не само. В тази статия ще се задълбочим в предимствата и чудесата на тези две изключителни съставки, ще задълбочим, докато разглеждате как присъствието им в продуктите Baby Crema подобрява грижата и комфорта на кожата и косата на вашето бебе.

Какво представляват екстрактите от алое и лайка и защо трябва да бъдат включени в продуктите за грижа за бебето?

Изцяло натуралните съставки стават все по-популярни сред родителите, които искат да осигурят на детето си възможно най-добрата грижа. Екстрактите от алое и лайка имат свойства, които ги правят чудесен избор за чувствителна кожа, особено за бебета. Алое Вера е известно със своите противовъзпалителни свойства и способността си да задържа влагата, докато екстрактът от лайка е известен със своя успокояващ ефект.

И двата екстракта могат да помогнат за подобряване на кожата на бебето, като предоставят подхранващи антиоксиданти. Те също работят за защита на деликатната кожа от увреждане на околната среда, като намаляват риска от раздразнение, същевременно ѝ позволяват да остане хидратирана. В допълнение към своите лечебни ползи, тези екстракти също са 100% натурални и не съдържат никакви изкуствени аромати или агресивни химикали, които биха могли потенциално да раздразнят кожата на вашето бебе. 

Продуктите на Baby Crema съдържат тези екстракти, и са с внимателно разработени формули с безопасни съставки, които помагат за успокояване, овлажняване и защита на кожата, без да причиняват дразнене или дискомфорт. При избор на продуктите за вашето бебе трябва да се съобразите с деликатната детска кожа, която има нужда от допълнителна защита и добра хидратация. 

натурален шампоан Baby crema с лайка

Новата серия продукти за бебета съдържат екстракт от алое вера и лайка за почистване, омекотяване и подхранване на деликатната бебешка кожа. Ако предпочитате да използвате продукти 2в1, то тогава измиващата емулсия 2 в 1 Baby Crema с екстракт от алое вера или лайка е предназначена именно за вас и вашето бебе. Подходяща е за ежедневна хигиена от главата до ходилата. Нейната иновативна чиста хипоалергенна формула съдържа 95% натурални съставки за нежно почистване и омекотяване на косата и скалпа на вашето бебе, като същевременно поддържа естествения pH баланс на кожата. 

Новите нежни бебешки шампоани от Baby Crema са също толкова предпочитани. Дерматологично тествана, натурална формула, която нежно почиства косата и скалпа, подходяща за употреба от първия ден. Този шампоан е обогатен с натурален екстракт от лайка, както може да изберете и алое вера. Има щадяща pH стойност, която е подходяща за деликатната бебешка кожа.

В заключение, включването на натурални екстракти от алое и лайка в продуктите Baby Crema предлага множество ползи за деликатната кожа и коса на вашето бебе. Тези съставки са известни със своите успокояващи и овлажняващи свойства, което ги прави идеални спътници в ежедневната грижа за вашето бебе още от първия ден. Екстрактът от алое, със своите лечебни и противовъзпалителни свойства, помага за успокояване и подхранване на кожата, докато екстрактът от лайка осигурява нежна хидратация и насърчава чувството за релаксация. Като включите тези естествени съставки в грижата за кожата на вашето бебе, можете да осигурите нежно и приятно изживяване, което осигурява цялостния му комфорт и грижа. Изберете продуктите Baby Crema с екстракти от алое и лайка, за да осигурите на бебето си подхранването, които заслужава в процеса на къпане.

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes - 72 броя

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes

Влажни кърпички с 99% съдържание на вода, специално създадени за деликатната детска кожа.
Без алкохол, парабени, оцветители.
Без парфюми и ароматизатори.
С балансирано pH.
Подходящи от първия ден на вашето дете.
Изработени от висококачествени. материали, щадящи бебешката кожа.
Удобна, икономична опаковка.

Абонирай се за

специални

предложения

Регистрирай се и стани част от семейството на Baby Crema. Научавай първи за нашите новини, актуални предложения и игри.