Baby Crema logo
синя линия, която подчертава текст

С деца на море: 5 основни грешки, които всеки родител допуска

линия с по-голяма среда

Семейната морска ваканция е олицетворение на забавлението и релаксацията, но може бързо да се превърне в хаос, ако родителите не са добре подготвени и не са планирали как ще прекарат времето с децата си. За да сте сигурни, че ще прекарате фантастично по време на лятното си приключение на плажа, ето 5 от основните грешки, които трябва да внимавате да не допускате. Следвайте тези съвети и се насладете на своята почивка, като избегнете стресовите ситуации и дискомфорта.

Внимателно избирайте кога да отидете на плаж

Избягвайте хаоса в пиковите часове на плажа, особено когато имате малки деца. Вместо това обмислете да планирате посещението си в ранната сутрин или късния следобед. Това време не само ви гарантира перфектното място на плажа в близост до водата, но и ви дава достатъчно пространство, за да разположите всичко, от което семейството ви се нуждае за перфектния ден. Освен това, като отидете рано или късно, можете да сведете до минимум излагането на интензивни ултравиолетови лъчи, което гарантира по-малък риск от слънчево изгаряне за вашите деца. Имайте предвид, че кожата им е значително по-деликатна от тази на възрастните.

Недостатъчни слънцезащитни мерки

Слънцезащитният крем, разработен специално за деца, е задължителен, но знаете ли как да го нанесете правилно? Когато става въпрос за деца, тяхното вълнение може да затрудни правилното нанасяне на слънцезащитния продукт. Ето защо е от значение първият слой, който ще нанесете у дома. Възползвайте се от почивките за закуска, за да нанесете отново и да осигурите непрекъсната защита. Задължително се насочете към специално разработена формула като слънцезащитно мляко за лице и тяло Baby Crema, SPF 50+.

Ефективната слънцезащита надхвърля само слънцезащитния крем. Помислете за инвестиране в правилното облекло за предпазване от слънчевите лъчи. Тези елементи осигуряват допълнителен защитен слой срещу вредните UV лъчи и улесняват нанасянето на слънцезащитния продукт. С подходящата екипировка ще се наслаждавате на слънцето на плажа без притеснения.

Не планирате достатъчно добре

Когато отивате с деца на море, имайте предвид, че плажното преживяване ще бъде по-различно от обичайната ви представа. Често може родителите да изпаднат в ситуация, в която детето не се чувства комфортно, все още не е проходило и се налага да измислите и други занимания, освен игрите във водата и пясъка.

За бебетата, които обичат да пълзят или все още не са проходили,

позволете им да се насладят на възхитителен мини оазис с помощта на малък надуваем басейн.

Гледайте как се плискат и разхлаждат, добавяйки вълнение към преживяването им на плажа.

Създайте сенчесто убежище за вашето мъниче, като разположите уютна бебешка станция. Плажната палатка и мекото одеяло ще осигурят оптимален комфорт, като гарантират, че детето ви ще остане щастливо и доволно през цялото време.

За да поддържате режима на сън на бебето, предлагайте му спокойствие в плажната палатка или под чадъра. Ако обаче бебето ви не е склонно да подремва на плажа, помислете дали да не съкратите посещението си, за да избегнете излишен стрес и да осигурите приятен престой на всички.

Разчитате само на забавленията, които предлага плажът

Подобрете преживяването на децата си на плажа с някои вълнуващи играчки и книги. Плажът предлага безкрайни забавления, но ако вземете със себе си лопатки за пясък, кофички и играчки, можете да добавите допълнително ниво на вълнение към плажното приключение на децата. Тези играчки ще ги забавляват с часове, докато строят пясъчни замъци и изследват пясъчните брегове.

Дните, прекарани на плажа могат да бъдат и уморителни и е важно да дадете на децата си почивка от слънцето. Сложете в багажа си книга за четене за по-големите деца, като им позволите да се отпуснат и да релаксират под сянката на чадъра. За по-малките, осигурете невероятни книжки, подходящи за възрастта им, които ще завладеят въображението им и ще осигурят спокойни моменти на сянка сред плажните дейности.

Липса на допълнителни и подходящи дрехи

Децата и водата са неизбежна комбинация на плажа. Не забравяйте да опаковате дрехи за смяна за всеки член на семейството, за да избегнете неприятни ситуации заради мокра риза или къси панталони. Използвайте отделно пликче за опаковане за лесен достъп и организация.

Температурите на плажа могат да спаднат в следобедните часове,

особено когато духа вятър и слънцето залезе. Бъдете подготвени, като вземете със себе си дрехи с дълги ръкави за всички. Така ще можете да се наслаждавате на плажа, когато няма толкова много хора и UV лъчите не са толкова вредни, а и ще ви бъде достатъчно топло, независимо колко ще падне температурата. А и какво по-хубаво от това да посрещнете залеза на плажа със семейството си?

Като се поучите от грешките на другите, можете да избегнете разочарования и да си гарантирате незабравима почивка на плажа с децата си. За да си осигурите безпроблемно преживяване, избягвайте тези 5 често срещани грешки и: планирайте предварително, дайте приоритет на слънцезащитата с Baby Crema и опаковайте разумно. Като вземете предвид тези предпазни мерки, можете да създадете красиви спомени със семейството си. Така че смело се отправете към плажа, насладете се на слънцето, морето и пясъка и ценете всеки момент, прекаран с вашите малки деца.

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes - 72 броя

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes

Влажни кърпички с 99% съдържание на вода, специално създадени за деликатната детска кожа.
Без алкохол, парабени, оцветители.
Без парфюми и ароматизатори.
С балансирано pH.
Подходящи от първия ден на вашето дете.
Изработени от висококачествени. материали, щадящи бебешката кожа.
Удобна, икономична опаковка.

Абонирай се за

специални

предложения

Регистрирай се и стани част от семейството на Baby Crema. Научавай първи за нашите новини, актуални предложения и игри.