Baby Crema logo

Усмивка за всяко дете!

синя линия, която подчертава текст
линия с по-голяма среда

Дарителството е благотворителен акт или принос за дадена кауза, но и не само, то е мироглед, начин на живот и не се случва само на Коледа. Да дариш е прекрасно чувство, което стопля и изпълва душата на даващия. Като дългогодишен експерт в грижа към най-малките, ние от Baby Crema целим чрез работата си да бъдем близо до подрастващите в моментите на грижа, да създаваме мигове на щастие и надежда и вярваме, че добрите примери са навсякъде около нас. 
В България има много домове, които с удоволствие биха отворили вратите си за всяка човешка добрина и повечето от тях се нуждаят от нашата помощ – физическа, духовна или материална.
Дарителството може да бъде под различни форми. Достатъчно е да се избере кауза. И стига да е от сърце, да подкрепиш става лесно.
Всеки човек или организация желаещ да дари парични средства, стоки, в това число – дрехи, обувки, играчки, пособия, храни или услуги за домовете, може да се свърже с представителен член от екипа на дома, за да организира тази инициатива. Когато говорим за дарения, най-често се насочваме към домовете за деца, лишени от родителска грижа или деца със специални нужни.
Ние от Baby Crema вярваме, че чрез малки дарения всички ние можем да направим бъдещето на нашите деца по-щастливо и малко по-безгрижно. 
Домовете в България имат различни нужди и сме щастливи, че благодарение на нашата кампания можем да допринесем за усмивките на стотици деца в нужда.
В срещата ни с  “Карин дом“ – терапевтичен център за работа с деца със специални нужди, успяхме да дарим над 500 маски и продукти за лична хигиена.

сертификат
сертификат 2

В срещата ни с “Дом за медико-социални грижи за деца” успяхме да подсигурим продукти за лична хигиена и грижа. Да видиш нечия усмивка е прекрасно, а ние сме щастливи, че докато учат и играят, децата ще бъда предпазени с най-нежната антибактериална защита от Baby Crema.  
Понякога е нужно да се направи малко, за да се постигне повече, особено когато се отнася до бъдещето на нашите деца! И всяка инициатива по даряване днес, дава на подрастващите надежда и причина да вярват в по-светло бъдеще утре.
А защо избрахме най-малките? Децата имат вродено чувство да помагат на другите, а ние от Baby Crema вярваме, че добрите примери, които ги заобикалят и възпитаването на тяхната щедрост още от най-ранна възраст е ключът към положителната променя, от която се нуждае света. 
Вярваме, че заедно можем да постигнем много! 
Baby Crema – за най-нежните моменти!

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes - 72 броя

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes

Влажни кърпички с 99% съдържание на вода, специално създадени за деликатната детска кожа.
Без алкохол, парабени, оцветители.
Без парфюми и ароматизатори.
С балансирано pH.
Подходящи от първия ден на вашето дете.
Изработени от висококачествени. материали, щадящи бебешката кожа.
Удобна, икономична опаковка.

Абонирай се за

специални

предложения

Регистрирай се и стани част от семейството на Baby Crema. Научавай първи за нашите новини, актуални предложения и игри.