Baby Crema logo

Правила на играта СТАНИ СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА

синя линия, която подчертава текст
линия с по-голяма среда

КЪМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ПРОДЪЛЖАВАТ

Периодът за регистрация изтече. Време е да обявим кои са петимата участници в конкурса СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА :

1. Иван Фотев

2. Паулин Гюнелиев

3. Славейко Мартинов

4. Ивелин Бонев

5. Теодор Павлов

Честито! Те преминават във втори етап на играта и ще се състезават за голямата награда – Семейна палатка. Oчаквайте и-мейл с потвърждение!

 

– – – – – – 

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

Какво е Коледа без елха?

Едни от най-любимите семейни занимания в навечерието на най-магичните празници е украсата на коледната елха. Ние знаем, че тя е туптящото и светещо сърце на дома по празниците.  Това вечно зелено дръвче, окичено с всевъзможни пъстроцветни играчки, камбанки и гирлянди оживява, когато на помощ в украсяването се включи и твоето скъпо дете. Без съмнение Коледа представляват огромен възторг, изпълнен с хиляди предизвикателства, трепети и суета, както за децата, така и за родителите.

Затова днес предизвикваме нашите 5-ма супер татковци: 

Бъдете личен фотограф на празничните приготовления и украсяването на коледната елха с вашите малки палавници вкъщи. Заснемете кратко Reels видео, в което да ни покажете как украсявате дома си коледно и как се забавлявате докато мама я няма.

Качете го в Instagram профила си до 15.12.2022г.(видимо) като добавите хаштага на играта #BabyCremaStars. И нека коледното настроение да се настани уютно у дома.

Успех на всички участници!


– – – – – –  

1. Общи условия на играта

Станете част от НОВОТО предизвикателство #BabyCremaStars и бъдете СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА!
Ние от Baby Crema знаем, че татковците са не по-малко важни от майките в отглеждането на децата, но за тях се говори много по-малко. Ако мама е по-добрият разказвач на приказки и майстор в общуването, идеите на татко за игри са далеч по-разнообразни и забавни! Вдъхновени от идеята, създадохме и конкурса СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА, в който ще събираме вашите истории в кадри.
Включете се в играта ни и ще имате възможност да споделяте щури и забавни предизвикателства и игри със своите малки палавници вкъщи.
Регистрирайте се за участие до 28.11. чрез контактната форма, поместена по-долу на страницата и се впуснете в приключението СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА на #BabyCremaStars.

2. А какво е необходимо да направите?
– Попълнете коректно всички данни в регистрационната форма по-долу, за участие в Кампанията – име и фамилия; електронна поща; препратка/линк към вашия социален профил в Instagram (който трябва да бъде отворен, за да е видимо участието ви в последващото предизвикателство).
– Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА
– На 29.11.2022г., на случаен принцип ще изтеглим 5 участници, които ще получат шанса да участват в състезанието СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА и да се състезават за голямата награда – СЕМЕЙНА ПАЛАТКА!

3. Защо да участвате?
Ако вкъщи носите славата на СУПЕР ТАТКО и искате да бъдете нашата звезда. Ако обичате да приемате предизвикателства, да играете със своето мъниче вкъщи, да се снимате и забавлявате, тук сте на правилното място! Нека да покажем, че ролята на татко в отглеждането на децата съвсем не е скучна и еднообразна. Осмелете се да се включите в надпреварата за СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА!

– В кампанията ще получите комплект бебешка козметика Baby Crema за най-нежна грижа, както и игра с мотивиращо предизвикателство към Вас и вашето мъниче.
 – Ще участвате в надпревара за голямата награда заедно с останалите кандидати за Супер ТАТКО-ЗВЕЗДА.
 – Ще печелите награди.

4. Условия за участие в  Супер ТАТКО-ЗВЕЗДА, ако:
– Имате дете от 0 до 4 години
– Имате профил в Instagram (отворен)
– Обичате да се снимате и да споделяте снимки и видеа в социалните мрежи
– Обичате предизвикателства

5. Период на реализиране и теглене на победители
– Играта стартира на 14.11.2022 и ще продължи до 28.11.2022 г, 23:59 часа.

 – На 29.11.2022 ще бъдат изтеглени 5-ма участници, които ще продължат на следващ етап в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО. Те ще бъдат обявени публично във Facebook и Instagram профилите на  бранда Baby Crema.
– Всички избрани, които ще продължат на следващ етап, ще получат бебешка кутия Baby Crema за най-нежна грижа и картичка с мотивиращо предизвикателство в #BabyCremaStars.
 – При изпълнението на ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВOTO и публикуването на снимки/ видеоклипове, участниците е нужно да използват и специалния хаштаг на кампанията #BabyCremaStars, който да е публично достъпен. С него те ще засвидетелстват изпълнението на условията на играта ни.
– За да си осигурят участие в надпреварата, молим всички татковци да спазват сюжета на предизвикателствата, както и сроковете за публикуване.
– Призът Супер ТАТКО-ЗВЕЗДА ще бъде изтеглен и обявен на 15.12. Победителят в играта ще спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА – СЕМЕЙНА ПАЛАТКА!

 

Бъдете смели!
Желаем ви късмет!

Участвайте в СУПЕР ТАТКО-ЗВЕЗДА

линия с по-голяма среда
Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes - 72 броя

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes

Влажни кърпички с 99% съдържание на вода, специално създадени за деликатната детска кожа.
Без алкохол, парабени, оцветители.
Без парфюми и ароматизатори.
С балансирано pH.
Подходящи от първия ден на вашето дете.
Изработени от висококачествени. материали, щадящи бебешката кожа.
Удобна, икономична опаковка.

Абонирай се за

специални

предложения

Регистрирай се и стани част от семейството на Baby Crema. Научавай първи за нашите новини, актуални предложения и игри.