Baby Crema logo

Правила на играта Baby Crema Stars  

синя линия, която подчертава текст
линия с по-голяма среда

1. Станете част от новото предизвикателство #BabyCremaStars и бъдете една от нашите Мами-ЗВЕЗДИ!
Включете се в играта и ще имате възможност да споделяте кадри от най-звездните и най-нежните моменти в живота на вашето бебе. Регистрирайте се за участие до 24.02. чрез контактната форма, поместена по-долу на страницата и се впуснете в приключението #BabyCremaStars. 

2. Очакват ви изненади, предизвикателства и много награди!
Запишете се и може да спечелите тримесечен абонамент за кутия Baby Crema с бебешка козметика и мокри кърпички, както и право да участвате в нашите мотивиращи и забавни ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

На 25.02.2022г., на случаен принцип ще изтеглим първите 10 участнички, които ще получат правото да изпълняват ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА в 3 последователни месеца и да се състезават всеки месец за голямата награда – ВАУЧЕР ЗА ПАЗАРУВАНЕ НА СТОЙНОСТ 100 ЛЕВА ОТ NOTINO.BG!

Точно в Деня на жената, на 08.03.2022 г., ще изберем победил за първия месец от приключението #BabyCremaStarsМама – ЗВЕЗДА,  изпълнила най-добре ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО 1

3. Впуснете се в Приключението #BabyCremaStars
Ако сте супермама и искате да бъдете нашата звезда, ако обичате да приемате предизвикателства, да се снимате и да споделяте любовта си към своето бебе и изпитани козметични продукти, ние търсим точно вас! Осмелете се и бъдете една от нашите Мами-ЗВЕЗДИ!

4. Да станете Baby Crema Мама-ЗВЕЗДА е емоция, която със сигурност си заслужава!
– В нашата кампания ще имате възможност в 3 последователни месеца да получавате безплатно и да тествате Baby Crema козметика и мокри кърпички за най-нежна грижа.
– Ще участвате в забавни игри и закачки, свързани с мотивиращи предизвикателства, които ще ви изпращаме с всяка месечна кутия по време на абонамента.
– Ще вдъхновявате и други мами да опитат продуктите на Baby Crema и да споделят опит с всички нас.
– Ще печелите награди.

5. Вие сте нашата Мама-ЗВЕЗДА, ако:
– Имате дете от 0 до 4 години
– Имате профил в Instagram
– Обичате да се снимате и да споделяте
– Интересувате се от най-добрата козметика и съвети за бебешка и детска грижа
– Споделяте опит с любимите приятелки и майки
– Следвате любими блогъри, влогъри, форуми на детска тематика
– Обичате предизвикателства

6. Какво е необходимо да направите?
– Попълнете коректно всички данни в регистрационната форма за участие в Кампанията – име и фамилия; електронна поща; препратка/линк към вашия социален профил в
– Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в #BabyCremaStars.

7. Период на реализиране и теглене на победители
– Играта стартира на 11.02.2022 и ще продължи до 24.02.2022 г, 23:59 часа.
– Всеки участник има право да заяви участие само веднъж в играта.
– Първите 10 участника, избрани да участват в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №1, №2 и3 ще бъдат изтеглени на 25.02.2022 и ще бъдат обявени публично в социалните профили на бранда Baby Crema (Facebook и Instagram).
– Всичките 10, избрани на 25.02.2022 г. Мами-ЗВЕЗДИ, ще спечелят тримесечен абонамент с безплатна козметика Baby Crema за най-нежна грижа.
– При изпълнението на ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВАТА, в 3 последователни месеца и при публикуването на снимки/ видеоклиповете, участниците е нужно да използват и специалния хаштаг на кампанията #BabyCremaStars, който да е публично достъпен. С него те ще засвидетелстват изпълнението на условията на играта ни.
– За да си осигурят участие в надпреварата, молим всички Мами-ЗВЕЗДИ да спазват сюжета на предизвикателствата, както и сроковете за публикуване.
– В своята първа месечна кутия, всяка мама ще получи и ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №1, което трябва да изпълни до 7.03.2022 г.
– На 08.03.2022 г., една от нашите Мами-Звезди, изпълнила най-впечатляващо ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №1,  ще бъде обявена за победител и ще спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ваучер за онлайн пазаруване на стойност 100 лева от Notino.bg
– Участнците в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №2 ще имат възможността да качат своите Reels видеа до 27.03, а на 28.03 една Мама-ЗВЕЗДА ще спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ваучер за онлайн пазаруване на стойност 100 лева от Sportdepot.bg
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №3 ще зарадва малки и големи точно около Великден. Нашите Мами-ЗВЕЗДИ ще имат възможността да се впуснат в  последното приключение на играта до 15.04.
Призът 
Мама-ЗВЕЗДА ще бъде изтеглен и обявен на 16.04. Победителката в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №3 ще спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ваучер за онлайн пазаруване на стойност 100 лева от еMAG.BG. 

Желаем късмет на всички участници в Baby Crema Stars! 

————————————————————————————————————————————————————–

Играта Baby Crema Stars приключи в 23:59 ч. на 15.04.2022 г., а сега е време да обявим и кои са победителите в предизвикателствата. 

1. Призът Мама-ЗВЕЗДА в ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №1 спечели видеото на Каролина Николова www.instagram.com/reel/
2. 
Призът Мама-ЗВЕЗДА в ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №2 спечели видеото на Анита Атанасова – www.instagram.com/reel/
3. Призът Мама-ЗВЕЗДА в ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №3 спечели видеото на Рени Фотева – www.instagram.com/reel/ 

Честито!

Участвайте в Baby Crema Stars

линия с по-голяма среда
Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes - 72 броя

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes

Влажни кърпички с 99% съдържание на вода, специално създадени за деликатната детска кожа.
Без алкохол, парабени, оцветители.
Без парфюми и ароматизатори.
С балансирано pH.
Подходящи от първия ден на вашето дете.
Изработени от висококачествени. материали, щадящи бебешката кожа.
Удобна, икономична опаковка.

Абонирай се за

специални

предложения

Регистрирай се и стани част от семейството на Baby Crema. Научавай първи за нашите новини, актуални предложения и игри.