Baby Crema logo

Невенът, успокояваща милувка за бебешката кожа

синя линия, която подчертава текст
линия с по-голяма среда

   Вие сте слънцето, чиято топлина и светлина отразява вашето детенце. Уверете се, че единствената бариера на новороденото ви срещу вредните външни влияния – деликатната бебешка кожа – е подхранена и предпазена, за да продължава мъникът ви да грее отвътре.

Още след раждането при някои бебчета могат да се наблюдават кожни проблеми, свързани с различни процеси в техния организъм, като нарушена бактериална среда, нерегулирани още хормони, неразвити потни жлези или просто като реакция на околната среда – като обрив от пелени, обрив от претопляне, атопичен дерматит в следствие на реакция от дразнители.

Предвид деликатната бебешка кожа и все още неизградения имунитет при новородените, за решение на тези проблеми се препоръчва използването на максимално изчистена бебешка козметика с неутрално pH, без парабени, силикони, фталати и алкохол. А най-добрият вариант е изцяло натурални решения, с екстракти от природата.

По нашите ширини има растения, които могат да Ви удивят с полезните си действия и могат да бъдат неизменен съюзник в борбата с кожните проблеми при бебетата. Едно от тях е невенът. Визуалната прилика на красивите цветове на растението със слънцето, го утвърждава като негов символ, а лечебните му свойства са признати и използвани от векове.

Маслото, извличано от слънчевите листа на невена, има противовъзпалителни, антибактериални, противогъбични и успокояващи свойства, поради което е ефективно средство за първа помощ при кожни раздразнения от различен характер. Естествените възстановяващи, хидратиращи и антисептични свойства на растението го правят особено ефективен при суха кожа, рани, инфекции и бебешко акне. Невенът успокоява, подобрява и защитава сухия или чувствителен скалп, като по този начин предпазва нежната бебешка кожа от образуване на млечни корички.

Ние от Baby Crema сме се убедили категорично в полезните ефекти и действия на невена върху бебешката кожа, затова и създадохме мокрите кърпички на Baby Crema с невен. Сигурен съюзник на всяка майка за най-нежните ежедневни моменти – от изгряването на вашето малко слънчице на бял свят! Използвайте кърпичките при всяка смяна на пелени и се доверете на полезните свойства на екстракта от невен, в лосиона, с който са напоени.

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes - 72 броя

Мокри кърпички Baby Crema Water Wipes

Влажни кърпички с 99% съдържание на вода, специално създадени за деликатната детска кожа.
Без алкохол, парабени, оцветители.
Без парфюми и ароматизатори.
С балансирано pH.
Подходящи от първия ден на вашето дете.
Изработени от висококачествени. материали, щадящи бебешката кожа.
Удобна, икономична опаковка.

Абонирай се за

специални

предложения

Регистрирай се и стани част от семейството на Baby Crema. Научавай първи за нашите новини, актуални предложения и игри.